Liselotte Lægteskov​

                Hvem er jeg?​

 Jeg er uddannet socialpædagog og har de sidste 20 år arbejdet med voksne, børn, familier og grupper, i mange forskellige kontekster. Tab og dermed sorg, skilsmisse, angst, depression, stress, svære relationer, spise forstyrrelser m.m. er noget som påvirker alle mennesker og som mange kommer i berøring med igennem livet, enten som pårørende eller med egne oplevelser,

Jeg har løbende efteruddannet mig på flere forskellige områder, men har som basis en krop-gestalt og par-terapeutisk uddannelse fra 1996. Det seneste skud på stammen er en 4-årig Kunstterapi uddannelse fra Institut for Kunstterapi. En uddannelse som jeg har ønsket mig i 15 år og som det endelig er blevet muligt at realisere og færdiggøre her i 2017.

​Uagtet hvor mange kurser, uddannelser og erfaringer jeg har, så er jeg til stadighed optaget af, at man ikke kan putte mennesker i bestemte kasser. Det der virker for den ene - virker ikke nødvendigvis for den anden, fordi vi alle har vores helt egen unikke historie og hver må gå vores vej. 

Vi bliver hele tiden udfordret i livet, også nogle gange mere end godt er. Så vælter vi måske og mærker at der mangler noget, men kan ikke få klarhed over hvad dette "noget" er og så har vi brug for hjælp til at finde tilbage til os selv igen.

Jeg ved ikke hvad der er rigtigt for dig og har ikke sandheden, men jeg kan hjælpe dig med at finde balancen i livet igen. Balancen til de nære relationer, familien, det sociale liv, arbejdslivet og ikke mindst balancen i dig selv.​​​

Vil du kontaktes?

Udfyld gerne formularen så kontakter jeg dig hurtigst muligt

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Livet I Balance​

Promenadebyen 6, 3. t.v.

5000 Odense C

CVR: 30653904

Ring til mig på

Telefon: 40 33 03 74​

Skriv til mig på

E-mail: lllaegteskov@gmail.com

Book en tid her