Liselotte Lægteskov​

Gruppeterapi

"Hvor er det dejligt at jeg ikke står alene med min oplevelse, dejligt at høre de andre fortælle om det jeg kender så godt, men troede jeg var alene om".

Citatet har jeg ofte hørt udtalt fra gruppe medlemmer og når først der er skabt tryghed i gruppen, så er det et fantastisk sted at øve sig, en fantastisk platform at eksperimentere med nyt i.  

Gruppen er en lille mini verden med op til 8 gruppemedlemmer. Alle i gruppen kan tilsammen bidrage med så meget mere end blot et terapeut/klient forhold kan mønstre, jeg er stor tilhænger af gruppe terapi.

Jeg samler grupper løbende og når vi er mange nok, laver jeg forløb over mindst 3 måneder ad gangen. Gruppen kan have forskellige overskrifter, det kan handle om sorg, om at have mistet eller skilsmisse, som jo også er sorgfyldt og som indebærer mange tab. 

Personlig udvikling, vanskelige relationer, stress, depression etc. alle er temaer som der er store fordele ved at arbejde med i gruppe. Gruppen er der hvor du kan føler dig genkendt, spejlet og rummet og der er ingen tale pligt! Du arbejder nænsomt med dine mønstre i livet og får tilbagemeldinger fra gruppen, gruppen som genkender, reflekterer og tilbyder nye handlemuligheder.

Send mig en mail lllaegteskov@gmail.com eller ring på telefon 40 33 03 74 hvis du har noget i tankerne og så kan vi sammen finde det rigtige for dig.​

Vil du kontaktes?

Udfyld gerne formularen så kontakter jeg dig hurtigst muligt

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Livet I Balance​

Promenadebyen 6, 3. t.v.

5000 Odense C

CVR: 30653904

Ring til mig på

Telefon: 40 33 03 74​

Skriv til mig på

E-mail: lllaegteskov@gmail.com

Book en tid her